Per 2022 biedt Ster twee mooie, nieuwe proposities: Ster & Boeken en Ster & Cultuur. Op deze pagina vertellen we je er alles over én vind je de programmering van het betreffende pakket.

Boeken & cultuur

Kies je voor de inkoop van je campagne voor de inkoopoptie Ster & boeken of Ster & cultuur, dan wordt jouw campagne uitgeplaatst in een zogenaamd literair of cultureel 'umfeld'. Dit biedt een groot bereik bij doelgroepen met veel interesse in cultuur in de breedste zin van het woord. Een interessante inkoopmogelijkheid voor organisaties die bijvoorbeeld een voorstelling, boek, festival, film of ander cultureel product of evenement aanbieden! 

profiteer van een hooggewaardeerd netwerk

Naast dat je uiting een relevant en groot, cultureel geïnteresseerd publiek bereikt, profiteer je van de kwalitatieve programmering van de NPO. Dat heeft een meerwaarde voor de effectiviteit van je campagne. Uit onderzoek blijkt namelijk dat hoe hoger met een programma waardeert, hoe eerder men het product of de dienst uit je uiting wil aanschaffen.

Hiervoor zit je bij de NPO goed: de programma's waaromheen je campagne met Ster & Cultuur kan worden uitgezonden, scoren veelal hoge gemiddelde rapportcijfers. Denk bijvoorbeeld aan Natuur op 2 (8,3), Chinese Dromen (8,3), Podium Witteman (8,1) en 2 voor 12 (8,1). 

Op Radio en televisie

Het inkopen van de Ster Boeken en Cultuur opties is beschikbaar voor zowel radio als televisie. Daarmee ligt een miljoenenpubliek voor jouw campagne binnen handbereik! 

Bereik radio

5,7 miljoen luisteraars per week

Bereik tv

12,7 miljoen kijkers per week

Ben je (ook) geïnteresseerd in online campagnes? Onder bepaalde voorwaarden zijn daar ook mogelijkheden, alleen niet via de Ster Boeken en Cultuur inkoopopties. Meer daarover lees je hier

Tarieven

Radio

Televisie

De netto basisprijs voor 2022 is € 610 per GRP. 

Programma's

Hieronder vind je een lijst met programma's waar de inkoopopties Ster & boeken en Ster & cultuur uitgeplaatst kunnen worden. Deze lijst is niet compleet, maar het geeft je een goede indruk. Wil je er meer over weten, neem dan contact op met je accountmanager. 

radio

  • NPO Radio 1: Nieuwsweekend, Vroege Vogels, Spraakmakers, Met Het Oog Op Morgen.
  • NPO Radio 2: Aan de Slag, Spijkers met Koppen, Jan Willem Start Op, Annemiekes A Lunch
  • NPO Radio 4: Spiegelzaal, Tussen Hemel en Aarde, Goedemorgen Met, Klassieken
  • NPO Radio 5: Arbeidsvitaminen, Tineke Show, Adres Onbekend, Open Huis.

Televisie

  • NPO 1: Andere Tijden, NOS Journaal
  • NPO 2: Verborgen Verleden, Sterren op het Doek, 2 voor 12, Nieuwsuur

Ook interessant

Maatschappelijke organisaties en algemeen nut

Aanbod, indexen, tarieven en specificaties

Aanbod & voorwaarden