Van uitzendschema tot campagne-overzicht, van facturen tot het direct aanvragen van campagnes: de Ster Klantportal biedt het allemaal.

De gebruiksvriendelijke tool biedt inzicht in jouw campagnes. Elke gebruiker kan zelf campagnes boeken voor één of meerdere mediumtypen - of eerst bekijken wat de prijs ervan zal zijn.

In je account is er een persoonlijke bibliotheek beschikbaar waarin alle eerdere campagnes en materiaal terug te vinden zijn. Ook vind je uitzendschema's, facturen en campagne-overzichten in jouw account terug. Kom je er niet uit met je aanvraag? Of wil je graag iets anders weten? Dan heb je ook de mogelijkheid om met onze planners te chatten.

Gebruikers van de Ster Klantportal kunnen deze altijd eenvoudig bereiken via hun persoonlijk menu op de Ster website. 

Ga direct naar de Ster Klantportal.

Uniek: machine learning prognoses

Sinds het najaar van 2020 is er een grootse, nieuwe functionaliteit gelanceerd binnen de Ster Klantportal. Gebruikers kunnen nu een prognose voor hun campagne krijgen op basis van machine learning. Zo heb je zelf direct inzichtelijk wat jouw campagne op gaat leveren aan bereik, zonder tussenkomst van een accountmanager. 

Uniek, want Ster is hiermee de eerste exploitant wereldwijd welke dit voor televisie- en radiocampagnes kan aanbieden. Een functionaliteit waar hard aan is gewerkt en waar we bijzonder trots op zijn!

Direct naar de Ster Klantportal

Een account aanmaken

Maak je nog geen gebruik van onze Ster Klantportal, maar zou je dat wel graag willen? Registreer je dan via ster.nl en geef aan toegang te willen tot onze portal. Heb je al een account op onze website? Dan kun je via jouw persoonlijk menu eenvoudig jouw voorkeuren wijzigen en toegang aanvragen.

Kom je er niet uit, dan kun je altijd contact opnemen met klantportal@ster.nl. Onze medewerkers helpen je graag!